Zomer 2017

 

Begin juli eindelijk te water, na het uitgebreide reparatie en schilderwerk. Daarna vrijwel elk weekend aan boord doorgebracht en gezeild op de Oosterschelde. Eind augustus was het tijd voor een drieweekse vakantietrip met als bestemming de Waddeneilanden. De eerste stop is gepland voor Hellevoetsluis, maar door gebrek aan wind wordt het Numansdorp. Daarna toch Hellevoetsluis, bij Stellendam naar buiten. Scheveningen, IJmuiden, Den Helder, Oudeschild, Vlieland, Terschelling, Koornwerderzand, Den Helder, IJmuiden, Scheveningen, Middelharnis en weer thuis in Sint Annaland. De eerste twee weken worden getekend voor veel zon en weinig wind. Altijd wel in de juiste richting. Veel motoruren gemaakt. De laatste week met (soms te) veel wind en uit de verkeerde richting, dus kruisen van Den Helder tot Stellendam.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s