CLUBTOCHT WSV SINT ANNALAND

6/7 juni 2015

Voor het eerst sinds lange tijd hadden wij ons weer eens opgegeven voor deelname aan het Clubweekend. Een korte tocht van Sint Annaland naar Bruinisse. Een zonnige dag, 8-12 knopen wind. Rond 10 uur uit de haven vertrokken, eerst door de sluis, daarna een rondje aan het begin van de Grevelingen. Er moesten een 15 tal vragen worden ingevuld, waarvan de meeste antwoorden wel op internet waren te vinden. ’s Middags vanaf 3 uur Schotse spelen, een strijd tussen teams per steiger. Zo leer je je buren beter kennen. Om 5 uur als laatste touwtrekken. Het kanovaren ging ons goed af, de andere onderdelen minder, zodat wij als steiger als 5e van de 6 teams eindigden. ’s Avonds een lekkere BBQ met flink wat wijn.

Zondag rustig opgestaan en weer onder een onbewolkte hemel koffie bij de tenten en een dankwoord voor de organisatie. Direct daarna weer door de sluis en nog een mooie tocht naar de Zeelandbrug gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s