NIEUW BEMANNINGSLID

Dit weekend voor de eerste keer aan boord. Moet erg spannend zijn geweest voor een kitten van nog geen 9 weken. Eerst in de auto in de tas , waar hij (blijkt nu toch een zij te zijn) zich binnen een paar minuten een weg naar buiten had gebaand. Rits weer goed op slot; na even mauwen de gehele weg toch stil. Aan boord alles voorzichtig verkennen, een walhalla voor een jonge kat moet het zijn met alle kastjes, plankjes en gangetjes waar je je kunt verstoppen. ’s Middag een paar uur zeilen om te laten wennen. Ze zoekt zelf een plaatsje op een kussen op de bank in de kajuit en ligt de hele reis te slapen. ’s Avonds weer vol leven en een feest als wij proberen op de tafel een dobbelspelletje te spelen. De eerste nacht weer de gehele nacht op het kussen. De volgende dag weer een paar uur het water op en net als gisteren vindt ze een plaatsje op het kussen. Het verschil is dat we op enig moment toch de inhoud van haar maagje op de vloer vinden. De volgende keer ’s ochtends maar iets minder laten eten, dat haalt ze ’s avonds wel weer in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s