Einde zomerseizoen 2016

De Zeelandbrug is toch bij elke passage toch weer een markant punt en een moment voor een foto.

Na nog enkele weekenden aan boord doorgebracht te hebben kwam er eind augustus plotseling een einde aan door een vervelende aanvaring (helaas door eigen schuld). Gelukkig geen persoonlijk letsel, maar wel (aan de stuurboord zijde) potdeksel stuk, een deel van de polyester rand daaronder en een streng in het hoofdwand. Daarna dus niet meer gezeild. In oktober is Ondine de kant op gegaan en ze staat nu in de loods voor de reparaties deze winter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s