VEEL ZON WEINIG WIND

Skepp in de punt

Skepp in de punt

Zaterdagmorgen aan boord gekomen met de bedoeling naar de werkhaven van Neetje Jans te zeilen. Rubberboot mee, omdat er daar geen steiger meer is. De windverachting is gunstig om een nachtje te ankeren. Maar, omdat we vrij laat vertrekken, we het tij tegen hebben en er vrijwel geen wind is (4-6 knopen west) komen we niet verder dan Colijnsplaat. Ook geen straf, een mooie avond in de kuip, we hebben nog wat papierwerk om af te geven op de “Bijou” en ’s avonds laat ontmoeten we de bemanning van de “Lecas” nog even in de bar. Zij vertrekken zondagmorgen vroeg naar Engeland. Skepp heeft het bed in de punt ontdekt. Ze is nu ook groot (en slim) genoeg om het toilet als opstapje te gebruiken om er in te komen. Zondag rustig opgestaan en ontbeten. Om half twaalf is het laag water en kunnen we de terugtocht naar Sint Annaland beginnen. Er is weer weinig wind, maar Stavenisse is juist te bezeilen. Rond half drie in de haven. Rubberboot blijft aan boord, volgend weekend herkansing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s